Welkom

De mobiele pagina Paragnosten.nl is aan het laden...
paranormale paragnosten - paranormaal advies

paragnost Cor

Paragnost Cor

Druide  -  Astroloog  -  Spirituele coach     0909 1919 -     0903 416 36

Cor - PIN 2146

Druide - Astroloog - Spirituele coach

Bel paragnost Cor op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1919
  BE  0903 416 36

Als paragnost kan ik je door middel van mijn ervaring klaarheid geven in uw leven, en de situatie waar je nu in zit. Tevens kan ik je op weg helpen door mijn luisterend oor. We komen er samen wel uit. Paragnost Cor.

Getuigenissen Cor

Beste Cor, door de jaren heen heb ik me al vele malen tot een paragnost gewend, en nu tot jou. Per toeval want ik had de verkeerde pin gebruikt. Maar wat was ik blij je gesproken te hebben, toeval bestaat dus niet. Veel liefs van Ger

Gerrit

Veel juiste waarnemingen en uitstekende reflecties hierover. Ik kan hier echt wat mee. Veel dank.

Iemand


Hoi Cor, wilde even laten weten dat je me enorm heb geholpen, ben je er zeer dankbaar voor. Ook de voorspellingen die je gedaan heb komen nu allemaal op z,n plekje.
Liefs Elsa.

Elsa

Medium Cor, is zo,n fijne man. Helder duidelijk en luistert goed. Dankjewel voor de heldere uitleg.

Arle

Bedankt voor je inzichten Cor. Ik vertrouw je en zal geduld hebben. Je bent een paragnost die met weinig woorden toch veel kan vertellen.

Clair

Lieve Cor, wat voel ik mij goed na jouw uitspraken, elke keer weer. Dank voor alles.

Erika

Hoi Cor. Bedank voor uw mooie consult heel duidelijk en correct zonder iets te vertellen beschreef jij mijn verhaal. wauw. Voor mij een topper.
Ik ga meteen aan de slag met je advies. Veel liefs, Shar.

Sharda

Bedankt, voor je reading.

Sabrina

Cor, je bent een topper. Zeer fijne man om naar te luisteren. Ik kan het iedereen aanraden. Één voorspelling is al uit gekomen. Ik blijf wachten op de rest. Liefs Janette

Janette

Lieve vriend Cor ,ik ben je zeercdankbaar voor de wijsheid die je mij
aangeeft, mijn vertrouwen in jou is zeer groot.
Hartelijke dank, V

Veronique

Top medium. Al menigmaal raadgepleegd. Altijd kort en bondige adequate informatie. Heeft weinig informatie nodig om af te stemmen en advies te geven.

Eefje

Wow Cor, ben bijna in shock haha,dit had ik echt niet verwacht. zo duidelijk en zo de waarheid, precies hoe het is. En dan ook nog eens zo gezellig en vriendelijk wat je bent,echt top. Grt. Sujadi.

Sujadi

Dag Cor,
Fijn gesprek met je gehad. Je luistert goed en geeft waardevolle adviezen op maat. Dank daarvoor.
Groet, Robert Paul.

Robert Paul

Bijzonder goed. Duidelijke verklaring hoe het contact is verlopen. Iets met een zwaar slagschip en een vergissing. Werk is positief en daar ben ik heel blij mee omdat het nogal spannend is. En Cor houdt je niet onnodig aan de lijn.

Anoniem

Beste Cor,
Heel erg bedankt. Duidelijke uitleg en zo waar.

Lesley.

Lesley

Heel snel en zeer accuraat. Erg goed.

V

Snel antwoord, goed verstaanbaar en een hart onder de riem.
Dank u gtjs Rita.

Rita

Hoi Cor, het was fijn om je na lange tijd weer gesproken te hebben. Je kan goed luisteren, weet waar het om draait en geeft duidelijk advies. Zowel voor korte als langere gesprekken, de juiste keuze. Ik ben in elk geval blij met je. Groetjes van Christa.

Christa

Lieve Cor,

Dankjewel voor de bijzondere ervaringen tijdens onze gesprekken. Je hebt geen idee hoe dit op persoonlijk en zielsniveau voedt. Tijdens de gesprekken vertaal jij wat er op energetisch niveau speelt, verbindt er duidelijke taal aan en tegelijk vindt er een heling plaats. Je bent een belangrijk onderdeel geweest in mijn transformatie proces naar een vrij leven en ondernemen. Verder kan ik mijn eigen innerlijke tweeling ziel omarmen, mijn innerlijk kind, hogere zelf en ziels missie beter begrijpen. Tegen de mensen die opzoek zijn naar echte groei op spirit niveau wil ik meegeven om jou te contacten. Er open en puur in te gaan.
Dank dank nogmaals.
Liefs G.

geral

Beste Cor,
Zoveel steun en goede raad ontving ik van je, ik blijf doortastend en heel allert de zaken opvolgen. Zoals je zei blijkt dit toch heel heel nodig te zijn.
Alles wat je me gaf als raad en advies doe ik nog steeds.En het blijkt heel noodzakelijk te zijn, alles wat jij me doorgaf klopt ten volle.
Ik ben blij dat je er was. Hopelijk tot gauw nog es, momenteel kan ik je niet contacteren.

Marie

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Paragnost Cor

PIN 2146

Dit is de profielpagina van paragnost Cor. Op zoek naar een ander paragnost?
Kies dan hieronder eerst een paragnost en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online paragnosten.

 Naar overzicht online paragnosten  


Naar Boven