Welkom

De mobiele pagina Paragnosten.nl is aan het laden...
paranormale paragnosten - paranormaal advies

paragnost Monique

Paragnost Monique

Kabballah  -  Pendelkaarten  -  Toekomst voorspellen     0909 1919 -     0903 416 36

Monique - PIN 2326

Kabballah - Pendelkaarten - Toekomst voorspellen

Bel paragnost Monique op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1919
  BE  0903 416 36

Hoi ik ben paragnoste Monique. Ik werk op energieën van mens en dier en doe dit in combinatie met de tarot en zigeunerkaarten Ik kan contact leggen met overleden dierbaren, als die dit toestaan. Ik spreek u graag, paragnoste Monique.

Getuigenissen Monique

Leuke en vriendelijke vrouw om mee te praten, geeft heel snel duidelijke antwoorden zonder je onnodig lang aan de lijn te houden. Echt een aanrader.

Anoniem

Je voorspelling is dat hij deze maand mei 2019(eindelijk) de knoop gaat doorhakken en dat we in dezelfde maand ook weer contact zullen hebben. Aan de reacties hier te lezen kan je er haast niet naast zitten. Ik hoop dat het bij mij ook gaat uitkomen. Fingers crossed :) Ik laat dan ook zeker een reactie achter. X.

S.

veel dank voor wat u gezien hebt. het is zonder twijfel de waarheid.

Anoniem

Lieve Monique weer had je gelijk je verteldde me halfweg deze maand, je zal hem zien volgende week want in de dag zit een 2 en ja hoor gisteren zag ik hem terug en het was een heel fijne avond. Liefs Caroline

Caroline

Monique
Wat een klasse dame zeg, wat zei wist te vertellen ongelooflijk moet nog wel eventjes geduld hebben maar hier twijfel ik geen moment aan dat het zal uitkomen, en zo gedetailleerd voor mij meer dan 5 sterren waard.

Mar

Dag lieve mevrouw. Ik wou even graag met u delen dat hij (mijn grote liefde) waar we vannacht over hebben gesproken. Inderdaad precies op de tijd dat u aangaf mij heeft gecontacteerd. U bent echt super goed he. Ik vindt dit echt geweldig. Dank u enorm.

Iggy

Lieve Monique ,
Bedankt voor je rake voorspellingen in tijd .iedere keer weer zit je er bovenop IVM situatie liefde met mijn vriendin en de vervelende moeder
Ik houdt u op de hoogte en bedankt om er te zijn

N

Thanks Monique, ik laat het je weten als het uitgekomen is. Lieve groetjes van J

Joyce

Dankjewel Monique voor je extra geduld met
Dank u wel voor de wijze adviezen. Fijn je aan de lijn te hebben gehad.
A.

Anoniem

Het zijn de kleine dingen die je doorkrijgt, maar het is zo mooi, zo intens. Dank daarvoor Monique. Xx.

Jannie

Lieve Monique jouw voorspelling is uitgekomen tot op de dag wauw. Ik hoop je heel snel te kunnen spreken.

N

Wauw wauw WAUW! Lieverd, voor de zoveelste keer .. je voorspelling is uitgekomen. Ik heb je vandaag gesproken en je zei dat hij me morgen zou berichten. Hij heeft me vandaag nog bericht. Ik ben benieuwd naar de rest. Ik hou je op de hoogte. Heel veel liefs, de dame en de man in het buitenland. Hopelijk weet je wie ik ben.

Anoniem

Lieve Monique, wederom heb je gelijk met de tijdsaanduiding. Je zei gisteren over 7 dagen ga je hem zien en ja hoor hij belde net dat hij dan komt. Dankjewel. P

P

Nog geen uur na je voorspelling is het uitgekomen over het weekend eerst al met de ring die ik zou krijgen en nu dit

Joukje

Hey Monique, je zei de 28ste zie je hem... en ja hoor de 28ste was het ook zo... hoop dat het andere ook uitkomt. Ik hou je op de hoogte en tot heel binnenkort. Alvast een fijne oudejaarsavond gewenst x

Caroline

Lieve Monique, dankzij jou ben ik weer een stapje verder, bedankt voor alles wat je voor me doet. Grtjes Ster

Sterre

Hey Monique, ik zou je laten weten of het was uitgekomen, wel bij deze... u zei je ziet hem zaterdag, nou het was een dagje vroeger nl. vrijdag hebben we elkaar gezien :) Je hoort me spoedig terug x

Caroline

Lieve Monique, ik heb je vaker gesproken over “hem”. Ik heb je beloofd om opnieuw een recensie achter te laten als je voorspelling zou uitkomen. Bij deze: je hebt wéér gelijk gehad! Hij heeft me idd bericht, weliswaar een dag later maar dat maakt helemaal niets uit. Dank je wel! Liefs, de dame met haar afstudeeronderzoek (hopelijk weet je wie ik ben haha!).

Anoniem

Contact op woensdag, precies zoals je zei! Heel sterk hoe je steeds dag op dag ziet wanneer er contact komt en wat te verwachten!

Dank je wel!
Liefs ..

....

Ho iMonique. Dank je wel voor je duidelijke reading en vooral ook voor je coaching. u hebt mij enorm verder geholpen, ik ga zeker aan de slag met wat je me gezegt hebt en ga dit ook echt op papier zetten. je bent een top medium!

Patsy

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Paragnost Monique

PIN 2326

Dit is de profielpagina van paragnost Monique. Op zoek naar een ander paragnost?
Kies dan hieronder eerst een paragnost en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online paragnosten.

 Naar overzicht online paragnosten  


Naar Boven